Wij willen u graag ondersteunen bij uw vragen over het in eigen beheer hebben van uw materieelexploitatie of lease en  financieringsmogelijkheden zodat het bedrijfskapitaal beschikbaar is om  met uw bedrijf te kunnen werken?

Wij denken graag met u mee en inventariseren voor u welke kosten en opbrengsten te verwachten zijn van de huidige machine t.o.v. de aanschaf van een nieuwe machine.

De nieuwste en technisch meest geavanceerde machines spreken ons als materieelboeren natuurlijk het meest  aan, maar we stellen ons dan wel de vraag: is deze investering verantwoord t.o.v. de klus waarvoor hij moet worden ingezet. Daarnaast kunnen we niet in de toekomst kijken welke technische ontwikkelingen zich op het gebied van besturingsapparatuur, GPS machinevolgsystemen, enz. voordoen.

Wanneer hebben we de extra investering terugverdient? Of kunnen  we nog  met het huidige materieel  tegen een verantwoorde kostprijs doorwerken?

Het begeleiden van  technische modificaties aan materieelstukken, vraagt veel technische kennis van u als eigenaar. De Materieelmakelaar kan u daarin graag ondersteunen en aanspreekpartner zijn richting de leverancier.

Graag kijken we met u mee bij uw vragen over garantieclaims bij fabrikant en/of de leverancier.

Ook advies nodig?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht