Voor taxaties, bemiddeling en advies inzake gebruikt materieel voor de wegenbouw

Ik ben direct bereikbaar op

+31 6 20 95 54 80

Openingstijden

Ma - Vr 07:00 - 17:00

Mailen kan natuurlijk ook

jan@dematerieelmakelaar.nl

De Materieel Makelaar

Jan Riphagen De Materieelmakelaar

Wie haalt u in huis als u kiest voor de Materieel Makelaar? Dat is een goede vraag. De man die achter de Materieel Makelaar schuilgaat is Jan Riphagen. Een enthousiaste, hardwerkende man met veel inhoudelijke kennis en ervaring. Jan is jarenlang leidinggevende geweest bij diverse technische diensten en heeft in die periode veel ervaring opgedaan met waardebepaling en gebruik van materieel.

De deskundige

Als Materieel Makelaar fungeert Jan als makelaar en adviseur tussen verschillende partijen om hiermee voor iedereen de ideale deal of het beste advies te kunnen leveren. Zijn jarenlange ervaring in het beheren van wegenbouwmachines maakt het voor hem als Materieel Makelaar mogelijk u te adviseren over de meest rendabele inzet van wegenbouwmaterieel. Uiteraard is ook de waardebepaling van (wegenbouw)materieel hem niet onbekend. Daarnaast kan de Materieel Makelaar taxaties uitvoeren voor curatoren of andere belanghebbenden inzake insolventies.

Contact opnemen

De Materieel Makelaar zet al zijn bedrijfsmatige kennis en zijn kennis van materieel graag in om u verder te helpen. Interesse in een gesprek met de Materieel Makelaar? Neem dan nu contact met hem op.

Bel mij terug voor een afspraak of informatie!