Wals kopen? De Materieelmakelaar!

Voor wie een wals wil kopen, biedt het aanbod van De Materieelmakelaar zeker uitkomst. De Materieelmakelaar bemiddelt tussen kopers en verkopers en weet altijd de juiste prijs te bepalen. Een prijs die overeenkomt met de waarde van het materieel en die geheel marktconform is. Wanneer u besluit via De Materieelmakelaar een wals te kopen, betaalt u nooit teveel.

Kennis van zaken, veel ervaring

De Materieelmakelaar beschikt over een groot netwerk van machineverkopers in binnen- en buitenland. Hierdoor hebben wij vaak exact in huis wat u zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij gericht voor u op zoek. Bijvoorbeeld naar die ene soort wals die u wilt kopen. Hierbij hanteren we het principe van ‘no cure, no pay’ en bent u verzekerd van een grondige zoektocht.

Wilt u een wals verkopen? Ook dan kunt u bij De Materieelmakelaar terecht. De Materieelmakelaar weet exact wat de waarde is van uw machines en tegen welke prijs u uw wals het best kunt verkopen.

Meer weten?

Neem dan contact op met De Materieelmakelaar of vul het hiernaast getoonde informatieformulier in. Wij adviseren u graag over het kopen van een wals.

Wals kopen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht